Over ons

Ons verhaal

Als trotse eigenaar van 4 katten en 6 honden, ben ik ervan bewust dat een hond en/of kat kan aanvoelen als een beste vriend maar ook zeker als familie. Vanuit deze gedachte ben ik op het idee gekomen om Petvio over te nemen, een site waar iedereen uit Nederland & België kwalitatief goede, handige en must-have producten kan kopen voor een mooie prijs. Alle producten die wij aanbieden maken het leven van je pluizige vriend en van de eigenaar net wat fijner, praktischer en zorgt ervoor dat jullie band nog beter wordt.

Klantenservice
Wij vinden het belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de meest leuke webshop van Nederland voor honden en katten. Daarom is streven om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag!

Verzending

Petvio maakt gebruik van de mogelijkheid om direct vanaf onze vaste buitenlandse leverancier de bestelling te verzenden naar het opgegeven adres. De gemiddelde levertijd is tussen 14-30 dagen.

Hierdoor kunnen wij de producten zo goedkoop mogelijk aanbieden.